Tijdelijk Internet (TI)

Een wereld zonder internet is haast niet meer voor te stellen. Toch komt het regelmatig voor dat er op een locatie (tijdelijk) geen internet verbinding is. Geen zorgen, RentNet snapt dat het voor u belangrijk is om verbonden te blijven met het internet. Om deze reden hebben wij diverse Tijdelijk Internet (TI) oplossingen ontwikkeld zodat u snel weer verbonden bent. RentNet is de enige Tijdelijk Internet provider van Nederland voor de zakelijke markt. De Tijdelijk Internet (TI) verbindingen van RentNet bieden u een download snelheid tot 225Mbit en een upload snelheid tot 50Mbit. Zelfs voor locaties waar (tijdelijk) geen stroom beschikbaar is heeft RentNet oplossingen zodat u zorgeloos gebruik kunt blijven maken van het internet.
De Tijdelijk Internet (TI) oplossingen zijn flexibel en inzetbaar vanaf 1 dag. Het enige dat u hoeft te doen is uw apparaat te verbinden met een van de Tijdelijk Internet (TI) oplossingen. Hierna kunt u direct gebruik maken van de verbinding.

Er zijn altijd voldoende Tijdelijk Internet (TI) oplossingen voorradig. U kunt al binnen 4 werkuren (binnen Nederland) verbonden zijn met het internet.

Voordelen van de Tijdelijk Internet Box (TI-Box) van RentNet zijn:

  • Vast publiek IP adres
  • Remote beheer
  • Verbinden via bekabeld of draadloos netwerk
  • PIN of VOIP verkeer mogelijk
  • Volledig compatibel met uw bestaande infrastructuur.

Wilt u meer informatie over het huren van Tijdelijk Internet (TI)?
Neem contact met ons of vraag een offerte bij ons aan.

Alle 3 resultaten