USB dongel

Een 4G-dongel huren is een ideale oplossing voor tijdelijk internet voor bedrijven. Of om met uw zakelijke laptop of computer snel online te zijn op plekken waar geen WiFi beschikbaar is. De 4G-dongel van RentNet Dongelvehuur is geschikt voor gebruik binnen de gehele Europese Unie. Binnen Nederland leveren wij zelfs al binnen vier uur.

Beschrijving

Met een 4G-dongel kunt u ook online op plekken waar geen WiFi is. Een USB-dongel huren biedt zo een oplossing voor als u met uw laptop of computer onderweg online wilt zijn – of als u op zoek bent naar een oplossing voor tijdelijk internet. Dankzij het 4G-netwerk kunt u bovendien rekenen op snelle downloadsnelheden tot 150 Mbit en uploadsnelheden tot 50 Mbit.

  • Oplossing voor tijdelijk internet of voor plekken waar geen WiFi is
  • USB-dongel huren op basis van 4G/HSDPA/UMTS
  • Maximale downloadsnelheid: 150 Mbit
  • Maximale uploadsnelheid: 50 Mbit

Binnen 4 uur zonder gedoe online

Een 4G-dongel huren betekent dat u direct online kunt. RentNet levert binnen heel Nederland al binnen vier uur een dongel die klaar is voor gebruik, zonder dat u daarvoor over technische kennis hoeft te beschikken. De 4G-dongel is al voorzien van de benodigde software voor zowel Windows als MacOS. Om online te gaan, hoeft u de dongel alleen aan te sluiten op de USB-poort van uw computer of laptop.

  • Levering binnen 4 uur door heel Nederland
  • Klaar voor gebruik, geen technische kennis nodig
  • Aansluiten op de USB-poort en u kunt direct online

4G-dongel huren of leasen?

Bent u op zoek naar een 4G-dongel voor tijdelijk internet? Of heeft u een lange-termijnoplossing nodig voor mobiel internet? Bij RentNet kunt u een 4G-dongel huren zo kort of zo lang dat nodig is, al vanaf één dag.

  • 4G-dongel huren al vanaf één dag
  • Mobiel of tijdelijk internet huren voor zowel korte als lange periodes

Geschikt voor gebruik binnen de gehele EU

Heeft u mobiel internet in het buitenland nodig? De 4G-dongel van RentNet is geschikt voor gebruik in alle EU-lidstaten.

Tijdelijk internet voor meerdere apparaten?

Een 4G-dongel huren is de ideale manier om snel met één apparaat online te gaan. Bent u op zoek naar een WiFi-oplossing om met meerdere apparaten online te gaan? Bijvoorbeeld omdat u tijdelijk internet nodig heeft op een beurs of na een zakelijke verhuizing? Bekijk dan onze andere oplossingen voor tijdelijk internet.

Uitgelichte producten