MacBook Pro 13″ (2020)

  • M1 ( 8Core CPU, 8Core GPU)
  • 8GB
  • 256GB SSD
  • 13″
  • Thunderbolt
  • Wifi
  • Bluetooth
  • Touchbar
  • Meest recente versie MacOS
Categorieën , ,

Beschrijving

Bent u op zoek naar een krachtige MacBook? Dan is de MacBook Pro 13” uit 2020 een uitstekende keuze. Of u dit nu voor een training of creatieve activiteiten gebruikt, de MacBook Pro 13”, met maar liefst 256 GB geheugen, biedt de mogelijkheden voor professionals. De MacBook Pro 13” met M1 processor levert geweldige prestaties, heeft een kwalitatief scherm en de nieuwste technologie. Als u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing of geen budget heeft om een MacBook Pro 13” aan te schaffen, dan is het huren van deze laptop een uitstekende keuze.

Waarom een MacBook Pro 13” (2020) huren

Het huren van een MacBook Pro 13” is de moeite waard om verschillende redenen. Voor een specifiek project, beurs of presentatie is het huren van een MacBook Pro 13” een goede optie. U heeft direct toegang tot een krachtige computer zonder de volledige aanschafkosten. De MacBook Pro 13” is geschikt voor professionals zoals fotografen, korte termijn projecten of complexe presentaties waarvoor u een krachtig systeem nodig heeft. Het huren van een MacBook Pro 13” is een uitstekende keuze.

De voordelen van het huren van een MacBook Pro 13” (2020)

Het huren van een MacBook Pro 13” is financieel voordeliger dan het kopen van deze laptop. Dit is vooral het geval, wanneer u de MacBook voor een beperkte periode nodig heeft. Door de MacBook Pro 13” te huren, profiteert u van de nieuwste technologie en de beste prestaties tegen een scherp tarief. U hoeft geen concessies te doen op het gebied van specificaties. Bovendien heeft u bij het huren van de MacBook Pro 13” de mogelijkheid om de MacBook voor een korte periode te huren en daarna te retourneren. U zit niet vast aan de kosten en de verantwoordelijkheid die eigendom met zich mee brengt. De MacBook Pro 13” kunt u al vanaf 1 dag huren bij RentNet. Wilt u een andere MacBook huren? Bekijk de beschikbare modellen van de MacBook Pro bij RentNet. 

Huren bij RentNet

Het huren van een MacBook Pro 13” (2020) bij RentNet is een slimme keuze als u op zoek bent naar een krachtige laptop voor uw projecten. RentNet beschikt over een grote voorraad MacBook Pro 13” die direct leverbaar zijn vanuit eigen voorraad. Levering kan binnen Nederland geschieden binnen 4 werkuren. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via info@rentnet.nl of 020-7920201 voor de MacBook Pro 13” (2020) en ervaar de mogelijkheden van deze laptop zelf binnen uw organisatie of project.

Uitgelichte producten